Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Custom pluginWil je graag een custom plugin, oftewel een extra functionaliteit toevoegen aan jouw nieuwe of bestaande website? Dan ben je bij DS Webdesign aan het goede adres! DS Webdesign ontwikkeld kleinere plugins zoals een gastenboek. Ook grotere plugins zoals een catalogus of een compleet intranet behoren tot de mogelijkheden. Zie voor meer informatie de projectenpagina.

Over custom plugins is heel veel te vertellen maar er is maar één ding dat telt: de wensen van de opdrachtgever. DS Webdesign voert jouw wensen door bij het schrijven van de plugin. Schroom dus niet en neem contact op voor meer informatie.

Werkwijze bij het ontwikkelen van een custom plugin

Op het moment dat DS Webdesign de opdracht voor ontwikkelen van een custom plugin krijgt gaan we eerst samen op verkenning. Wat moet de plugin allemaal kunnen en, zeker minstens zo belangrijk, hoe moet het eruit komen te zien? Op deze manier komen we samen tot een ontwerp waarmee DS Webdesign vervolgens aan de slag gaat.

Voor de ontwikkeling van de plugin wordt er een speciale omgeving ingericht op het web. Als opdrachtgever ontvang je de link naar de omgeving zodat je de voortgang kunt volgen. Zo kunnen we samen het moment zien naderen dat jouw custom plugin het eerste levenslicht ziet!

Als vervolgens de plugin is ontwikkeld en het resultaat voldoet aan jouw wensen, houdt het nog niet op bij DS Webdesign. De eerste maanden nadat een nieuwe plugin wordt gebruikt komen er namelijk altijd nog enkele kleine bugs (foutjes) aan het licht. Na de ontwikkeling van een custom plugin biedt DS Webdesign dan ook voor de eerste zes maanden ondersteuning voor dergelijke bugs. Mochten er toch nog wensen ontstaan voor extra functies of een aanpassing in de styling binnen de bestaande plugin? Neem dan contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.