Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

WebdesignBij het ontwikkelen van websites maakt DS Webdesign gebruik van WordPress. WordPress is een van de meest gebruikte contentmanagementsystemen (CMS) ter wereld. De kracht van WordPress zit in de gebruiksvriendelijkheid en in de oneindige mogelijkheden die het systeem biedt.

WordPress biedt zoveel mogelijkheden omdat het modulair is opgebouwd. Dat betekent dat WordPress uitgebreid en persoonlijk kan worden gemaakt met allerlei thema’s en plugins. Er zijn duizenden verschillende thema’s en plugins waardoor de mogelijkheden en lay-outs eindeloos zijn. Met plugins kunnen functies als een gastenboek, een agenda, een intranet maar ook een professionele webshop worden gerealiseerd. Kijk voor meer informatie op de Custom plugins pagina!

Het proces

Samen kijken we naar hoe de website zo optimaal mogelijk neergezet kan worden. Tijdens deze fase zoeken we samen naar ontwerpen die aansluiten bij het doel van de website. Vervolgens stellen we samen de inhoud en indeling van de website vast.

Daarnaast gaan we kijken of er extra functies toegevoegd moeten worden aan de website. Denk bijvoorbeeld aan een gastenboek, een agenda of zelfs een compleet intranet. Met oog voor stijl en functionaliteit realiseert DS Webdesign dit voor jou. Kijk voor meer informatie over reeds ontwikkelde plugins op de Custom plugins pagina.

Volgende stap

Vervolgens helpt DS Webdesign je met het zoeken naar een passende hosting. Er zijn namelijk tal van mogelijkheden. DS Webdesign helpt je met het maken van de goede keuze. Je krijgt onder andere advies over de omvang van de hosting en het al dan niet instellen van een SSL (beveiligde) verbinding. Vervolgens sluit DS Webdesign de hosting voor je af.

Volgende stap

Als er een domeinnaam en hostingpakket is gekozen begint de leukste fase: de realisatiefase. Een muziekje op en gaan! In deze fase komt jouw website tot leven. DS Webdesign ontwikkeld de websites in een speciale omgeving op het web. Uiteraard ontvang jij als opdrachtgever een link naar deze plek zodat je de ontwikkelingen op de voet kunt volgen.

Volgende stap

Tijdens deze laatste fase nemen we de website nog eens grondig door. Is alles naar wens? Dan gaat de website online.

De kers op de taart

DS Webdesign stelt standaard backups in bij alle websites. Deze backups kunnen zowel lokaal bij jouw hostingprovider worden opgeslagen maar ook in de cloud. Op deze manier ben je verzekerd van het behoud van jouw website.

Als je een website hebt ben je helaas ook het doelwit van aanvallen. DS Webdesign beschermt jouw website hiervoor. DS Webdesign past slimme trucjes toe zodat aanvallers op een waar Fort Knox stuiten.

Bij een website hoort natuurlijk een contactformulier. Of het nu gaat om het standaard contactformulier of om een geavanceerd formulier. DS Webdesign realiseert het voor je.

DS Webdesign koppelt jouw website aan Google Analytics. Hiermee kun je jouw bezoekersstroom monitoren en kun je zien welke pagina’s goed bekeken worden en welke wat minder.

SEO oftewel Search Engine Optimization staat voor het optimaliseren van een website voor de vindbaarheid door zoekmachines. In het kader van SEO kunnen bepaalde sleutelwoorden en beschrijvingen worden ingesteld zodat jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten is terug te vinden.

Ook als jouw website klaar is blijft DS Webdesign bereikbaar voor vragen, opmerkingen of technische ondersteuning. DS Webdesign staat voor een klantgerichte, vriendelijke benadering en hoopt dit ook naar jou toe te mogen bewijzen!

Social media zijn ontzettend belangrijk. DS Webdesign integreert ze naadloos in jouw website. Bezoekers van jouw website krijgen de mogelijkheid om pagina’s of blogs te delen op hun socials. Daarnaast kan DS Webdesign ook de koppeling maken tussen jouw social en de website, zodat jouw facebook posts worden getoond op de website.

Tegenwoordig surfen veel mensen op het internet op hun smartphone of tablet. Om ervoor te zorgen dat jouw website er ook op deze schermen goed uitziet zijn alle websites die DS Webdesign ontwikkelt responsive. Dat wil zeggen dat de indeling van de website zich aanpast aan de grootte van het scherm. Verklein het venster van deze website maar eens en zie responsive magie in actie!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.